Weather Bandung, Indonesia +25°

POSGO Jabarprov

Detail Pengaduan

Pengaduan dari Euis

Agustus 04
10:30 2016

Assalamuakaikum waleran Instagram Kamari nguningakeun jalan Anu ancur pisan , nyungkuen dgn sangat bantosan nana , mang taun2 teu Aya nu peduli bujeng2 Ning pemerintah setempat, waktos pilbup Bandung barat saurna pami terpilih bade di dangdosan bujeng2 di reret "Abdi mewakili sadayana mini tos kaluman kedah kumha "kami sangat memohon dgn sangat kami dri plosok juga ingin merasakan pemerataan pembangunan , saumpami na jalan ieu jalan kabupaten sanes provinsi Abdi sadayana kedah keluh kesah kamana sareng kasaha??? Kantenan pami usumn hujan bujeng2 Ning tiasa di lewati jalan janten kubangan/ balong2 leueur pisan rawan kantenan Aya tilas longsor bujeng2 pemerintah setempat ngadangdosan sareng rawan kecelakaan.punten mugia luntur galih ngabantos. Lokasi: 1) kp. Gunung karamat desa suka sari kec. Gunung galu ,Bandung - barat .2) kp. Citapos desa karang sari kec. Cipongkor - Bandung barat,,,,,,, bapa2 aparat sadayana punten pisan Abdi sadayana memohon . Hatur nuhun

1 Jawaban

  1. B
    Biro Humas, Protokol dan Umum 2016-08-04 10:33:13

    Selamat Siang teh, terima kasih sebelumnya untuk laporannya, boleh kami minta koordinat jalannya, tiap-tiap jalan yang rusak dan nomor kontak teteh.. Trima kasih Admin Humas Jabar

Share

Form Pengaduan

👍 Adukan Kepada Kami !

Kami akan tanggapi setiap laporan anda !